div class='widget-content' style='overflow:auto; height:200px

Thursday, January 9, 2014

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee


Ramai yang tanya...BEST ke join Shaklee...betul ke dapat Income lumayan....JAWAPANYA... BETUL..!!!
Kalau tak betul xkan la ada yang income 1 bulan lebih dari   500 ribu ...30 ribu...mesti ada yang cakap TAK MUNGKIN...!!!  kalau keja sampai pencen pun belum tentu kan dapat kumpul banyak tu....

Dulu sy pun tak yakin dengan bisnes online dan MLM nie...selepas baca...dan tgk balik sistem yang Shaklee amalkan...memang yakin Shaklee bukan guna konsep...Downline bekerja untuk Upline....konsep yang Shaklee amalkan...Sape Buat dia Dapat...Sape rajin dia yang dapat lebih....jadi konsep nie Tak Menindas orang Bawah...betul tak.??? 

Apa kelebihan jadi ahli Shaklee ni?
First dpt beli produk Shaklee dengan harga ahli.. beza harga ahli dgn harga jual lebih kurang 12~20%++.. bukan setakat tu je, Shaklee selalu buat promotion.. macam bulan ni Shaklee buat promosi ALFALFA .. beli 6 percuma 1.. untung jadi ahli Shaklee ni.. mmg tak rugi langsung..

Kalau ada yg nk buat bisnes, apa kelebihannya jadi pengedar Shaklee?
Ganjaran tunai (CASH)
~Bonus peribadi sehingga 21%
~Leadership bonus sehingga 6 level
~Insentif Coordinator sehingga 1.5%

Program kereta (CAR)
~Peluang mendapat insentif berupa wang tunai khas untuk pembayaran kereta

Percutian (CONVENTION)
~Berpeluang menikmati percutian bertaraf 5 bintang yang ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee sama ada didalam/ luar negara termasuklah peluang untuk menunaikan umrah

Banyak kelebihan yang akan anda perolehi daripada Shaklee....yang penting kena Usaha...Yakin Boleh...bukan hanya Goyang kaki je ye....Rezeki ada dimana-mana...kita kena cari...bukannya datang bergolek ye...NOR SHUHADA MD SIN (ID 918262)
SEBARANG PERTANYAAN: 

SMS@WHATSAPP: 012-5792539- bila-bila masa pun boleh je
Facebook : Shud Shuhada
Fan pages : Explorasi Sihat

No comments:

Post a Comment